button français2

 

Beste Vrienden,

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen op DONDERDAG 14 tot 16 JUNI 2018 om deel te nemen aan onze volgende daguitstap:

 

MINI TRIP VAN 3 DAGEN :

 

"ONTDEKKING VAN DE ALBASTKUST”.

 

 

image001

 

Inschrijvingsformulier : Word icon

 

Afspraak :        Om 07u15 aan de busparking, Loksumstraat (kant Keizerinlaan).

    Vertrek te Brussel om 07u30 stipt.

 

Hôtel :              Hôtel du Casino à Saint-Valéry-en-Caux***

 

Programma:

Dag 1. Langs Bergen, Valenciennes, Cambrai en Péronne (halte) naar Amiens en Dieppe. Middagmaal te Dieppe. ‘s Namiddags ontdekken we de bezienswaardigheden van deze badplaats met een toeristisch treintje : van de haven gaat het langs het centrum naar de zeekant. Wat vrije tijd en vervolgens brengen we een bezoek aan “Manoir Ango” te Varengeville, een voormalig zomerpaleis van de gelijknamige schatrijke reder. Een kleine maaltijd wacht op ons in een ciderhuis te Varengeville-sur-mer; een huisgemaakt gebakje met een glas cider. Rond 19u00 volgt de intrek in het hotel. Avondmaal en overnachting in het hotel.  

Dag 2. We brengen een geleid bezoek aan het paleis Bénédictine te Fécamp, waar een elixir op basis van 27 planten en kruiden gemaakt wordt. Het bezoek wordt natuurlijk afgesloten door een degustatie van deze heerlijke drank. Middagmaal te Fécamp, gevolgd door wat vrije tijd te Etretat om deze badstad in een uitzonderlijke natuurlijke site te ontdekken. We brengen daarna een geleid bezoek aan de kaasmakerij “Le Valaine”, waar ook een geitenhouderij evenals een chocolaterie is; in het uitzonderlijk kader van de “Manoir de Cateuil”. In een oude hoeve, typisch voor de streek van de Pays du Caux, ontdekken we voorts wat er met verschillende appelsoorten aangevangen wordt en hoe de productie van cider en calvados verloopt; degustatie op het eind van dit bezoek. Terugkeer naar het hotel voor het avondmaal en de overnachting.

Dag 3. We brengen een gegidst bezoek aan Rouen, de stad met honderd klokkentorens, volgens Victor Hugo. Per autocar rijden we tot bovenaan het panorama van de “Côte Ste Catherine” en vervolgens bezoeken we, te voet, de kathedraal Notre-Dame die door Monet geschilderd werd, de straat Rue du Gros Horloge, het plein Vieux Marché met de kerk Jeanne d’Arc waar zich prachtige glasramen bevinden. Middagmaal. Wat vrije tijd, alvorens naar Brussel terug te keren.

 

Bijdrage in de kosten :

Tweepersoonskamer     met annulatie verzekering 474 €

                                   met annulatie en bijstand verzekering 480 €

                                   zonder verzekering 450 €

Eenpersoonskamer       met annulatie verzekering 590 €

                                   met annulatie en bijstand verzekering 596 €

                                   zonder verzekering 560 €

 

Als NIET leden wensen deel te nemen aan deze reis dan kunnen de prijzen worden verkregen door te bellen naar Henri Coenen Gsm: 0477 99 10 84.

Een voorschot van 100 € per persoon is te storten op de rekening dat u hieronder zal vinden zal u inschrijving bevestigen.

 

Wij verwachten het saldo voor de uiterste inschrijvingsdatum 1 MEI.

Over te schrijven op rekening IBAN BE22 2100 0568 3747 BIC GEBABEBB van Senioren Vereniging BNP Paribas Fortis met mededeling “Mini trip + uw telefoon nummer .

 

Er is mogelijkheid om op te stappen langs de E429 ter hoogte van de afrit 26 Enghien / Soignies (parking van Nautisport). Als U dit wenst gelieve dan Henri Coenen telefonisch te verwittigen

 

Mocht u op het laatste moment verhinderd zijn, gelieve ons iets te laten weten op

0477/99.10.84 uit respect voor zij die op uw wachten.

 

Beste Groeten.

 

                 Coenen Henri                                                                  Baldan Paul                                 

                                             0477 99 10 84                                                                 Président


C9025489r.JPG